EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Schadeverzekeringen Zakelijk


Zelfstandig ondernemen biedt u veel kansen, maar het brengt ook risico's met zich mee! Een brand, een inbraak, stormschade. Het zijn zomaar een aantal situaties die u veel buikpijn kunnen bezorgen als zelfstandig ondernemer wanneer u hiervoor niet verzekerd bent. Niet alleen de directe schade aan uw eigendommen, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de gevolgschade, zoals omzetderving en het treffen van bijvoorbeeld noodvoorzieningen.

Ook kan uw onderneming door een derde aansprakelijk worden gesteld vanwege een gebeurtenis waarvoor uw onderneming aansprakelijk is, of vanwege een beroepsfout. Dan bent u toch blij als u een beroep kan doen op uw bedrijfs- en/of beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Heeft u werknemers in dienst? Dan brengt dit nog veel meer risico's met zich mee voor u als ondernemer, denk aan een bedrijfsongeval of langdurig ziekteverzuim.

Wil u de continuïteit van u onderneming waarborgen door het verzekeren van de risico's die u zelf niet kan of wil dragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee!

« terug