EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Transport


Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit kan worden gezien als een cliché, maar het is natuurlijk meer dan waar. Wanneer u als ondernemer een ongeval krijgt met uw bedrijfswagen dan heeft u het liefst dat u zo goed mogelijk bent verzekerd voor de schade. Daarnaast kan het ook zijn dat u als ondernemer een wagenpark bezit, denk aan een taxibedrijf of een garage, dan kijken wij graag met u mee hoe u deze zo goed mogelijk kunt verzekeren tegen een scherpe premie. 

Misschien vervoert u of uw bedrijf wel goederen en krijgt u een claim van uw opdrachtgever in geval van schade, dan is het maar de vraag of u deze schade zelf kunt vergoeden. Door middel van een verzekering kunt u bepaalde risico's afdekken. Ook land- en werkmaterieel zoals tractors en hoogwerkers wilt u waarschijnlijk goed verzekerd hebben, het aansprakelijkheidsrisico is een risico dat ondernemers over het algemeen niet zelf kunnen dragen.

Wilt u meer informatie over de risico's die dit met zich mee brengt en hoe u deze kunt verzekeren, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

« terug