EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Reis


Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.


Verzekerd van een onbezorgde vakantie
 


Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken als gevolg van een gedekte gebeurtenis, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Gaat u of één van uw gezinsleden langdurig op stage of op reis en/of worden er bijzondere sporten gedaan tijdens de vakantie (denk aan bungiejumpen, raften, parachutespringen, enz.)? Dan bieden wij u hiervoor een passende verzekering.

Heeft u interesse in een reisverzekering die bij u en uw vakantie past? Neem dan contact op met ons!

 

« terug