EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Inboedel


We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.
 

Nee geen risico nemen met de spullen in uw woning!
 

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Met de "all-risk"-dekking bent u verzekerd tegen van alle buiten komende onheilen. Heeft u bijzondere bezittingen (denk aan veel audiovisuele- en computerapparatuur, verzamelingen, jukebox, kunst, etc.), dan is het wellicht zinvol om deze nadrukkelijk mee te verzekeren.

Onderverzekering

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. Wanneer bij schade blijkt dat er sprake is van onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit, maar keren zij uit naar rato.

Door (bij de meeste verzekeraars) eenmaal in de vijf jaar een inboedelwaardemeter in te vullen heeft u garantie tegen onderverzekering. Wat inhoud dat op basis van een aantal vragen door de verzekeraar wordt bepaald wat het verzekerd bedrag is. Tegen dat verzekerd bedrag bieden zij de garantie dat u als verzekeringnemer niet onderverzekerd bent.

U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

 

« terug