EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Caravan


Uw caravan of vouwwagen is uw mobiele woning tijdens de vakantie. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid.

In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is onder meer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Wettelijke aansprakelijkheid

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. Eventuele schade aan de caravan wordt gedekt door de caravanverzekering.


Stacaravan

Naast de toercaravan die achter de auto kan worden gekoppeld is ook mogelijk om een vaste stacaravan via ons te verzekeren. Hierbij bieden wij u verschillende dekkingsmogelijkheden aan waarbij kunt degene kunt kiezen die bij u past.

 

Heeft u interesse in een caravanverzekering? Wij kijken graag met u mee voor het afsluiten van een passende verzekering!

« terug