EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Rechtsbijstand


Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of uw baas beëindigt van de ene op de andere dag uw arbeidscontract.

Als u met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op u af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur.

Een goede rechtsbijstandverzekering adviseert u en staat u bij in het geval van een juridisch conflict of bij dreiging hiervan.

Verschillende dekkingen

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. Verzekeraars bieden u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een geschil met uw werkgever juist wel of niet mee te verzekeren. Dit geld ook voor bijvoorbeeld geschillen die ontstaan na aanleiding van een verkeersongeval. Verzekeraars bieden verschillende modules aan waarbij u als verzekeringnemer kunt u kiezen welke u wel en niet wenst mee te verzekeren.

Belangrijk om te melden is dat een juridisch geschil dat als is ontstaan of in de lijn der verwachting ligt op het moment van afsluiten van de verzekering, uitgesloten is van dekking. Dit is logisch aangezien een brandend huis ook verzekerd kan worden.

Bent u op zoek naar een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie en met een dekking die bij u past dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.


Rechtsbijstand....., een advocaat is duurder!!!

« terug