EEN KLASSE APART IN VERZEKERDE KWALITEIT

Documenten / bedrijfsinfo


Vanaf 25 mei 2018 geldt in heel Europa dezelfde privacy wetgeving, in Nederland bekend als de AVG. Klik hier voor het privacy statement van Remmers Financieel Centrum B.V..

Als opvolger van het dienstverleningsdocument is per 1 oktober 2023 de vergelijkingskaart de norm. Deze vergelijkingskaarten zijn wettelijk voorgeschreven en zijn opgesteld volgens een voorgeschreven model. Voor de verschillende productgroepen treft u hieronder de verschillende vergelijkingskaarten aan:

 

Beheerst beloningsbeleid

 

Binnen Remmers Financieel Centrum BV laten we ons leiden door het klantbelang. Wij willen u gewoon goed adviseren zonder dat dit op enige manier zou kunnen worden beïnvloed door productieprikkels of productiedoelstellingen voor de medewerkers. Het goede adviseren begint bij het ‘ken uw klant’-principe en gaat verder met ervaring, kennis en kunde. De financiële beloning van medewerkers bestaat uit een vast maandsalaris vermeerderd met 8% vakantietoeslag. Daarnaast kan er sprake zijn van een resultaatafhankelijke beloning afhankelijk van het bedrijfsresultaat, welke nooit meer bedraagt dan 5% van het vaste salaris. Als dit wordt toegekend, wordt dit eens per jaar uitgekeerd. Daarnaast heeft Remmers Financieel Centrum BV een pensioenregeling voor haar medewerkers en kunnen zij gebruik maken van korting op de verzekeringsproducten.

« terug